Een momentsleutel wordt gebruikt om bouten met een exact bepaald koppel (of moment) aan te draaien. Het aandraaimoment wordt weergegeven in Newtonmeter, afgekort Nm. De uitvoeringen van een momentsleutel variëren van een eenvoudige mechanische sleutel tot instelbare digitale varianten.

Kwalitatieve digitale momentsleutels

Wie op zoek is naar een digitale momentsleutel van absolute topkwaliteit is bij Bienfait helemaal aan het juiste adres. Onze klanten waarderen ons niet alleen vanwege onze kwaliteitsproducten, maar ook vanwege het hoge serviceniveau. Bienfait is namelijk altijd beschikbaar voor advies, levering én herkalibratie.

Voordelen digitale momentsleutels

De digitale momentsleutel IQWrench van Crane met draadloze overdracht en ingebouwde barcode-scanner biedt grote voordelen wanneer vele boutverbindingen moeten worden gemaakt resp. gecontroleerd.
Dataopslag in de momentsleutel van zowel koppel als draaihoek is mogelijk en kan aansluitend draadloos naar een PC worden verstuurd.
De uit te voeren werkzaamheden kunnen vooraf worden geprogrammeerd via “jobs & rounds”.

Wenst u aanvullende informatie over onze digitale momentsleutels? Vul dan gerust het contactformulier in.

Om meer te weten te komen over momentsleutels neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.