taschenfilter_ajn_standfilterWilt u een schone en veilige werkomgeving voor uw werknemers? Een werkomgeving die vrij is van stof, omdat alle stof wordt opgenomen door een industrieel centraal stofafzuiging systeem? Dan kunnen we u bij Bienfait zeker verder helpen. Wij zijn specialisten in proces- en filtertechniek en leveren diverse stofafzuiging systemen.

Industriële stofafzuiging: veel mogelijkheden, veel voordelen

Een industrieel centraal stofafzuiging systeem van Bienfait zorgt binnen een volledige productieruimte voor perfecte stofafzuiging. Het systeem kent een grote opvangcapaciteit en kan worden voorzien van een uitgebreide collectie aan speciale zuigmondstukken, zuigslangen en insteekdozen. Door het automatisch perslucht gereinigd filter en het automatische stofuitdraagsysteem, zorgt u met een industrieel centraal stofafzuiging systeem altijd voor schone lucht in productieruimtes.

Natuurlijk kiest u niet zomaar voor een industrieel centraal stofafzuiging systeem. We benoemen daarom ook:

  • De stille werking van het systeem
  • Het minimum aan onderhoud en productie stilstand
  • De mogelijkheid van continue gebruik
  • Geen gedoe met mobiele systemen

Verdere uitleg

Industrieel centraal stofafzuiging systemen kunnen door Bienfait als complete kant-en-klare systemen geleverd worden. Geheel volgens ATEX gecertificeerde stofzuigsystemen. Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële stofafzuiging of heeft u vragen over industrieel centraal stofafzuiging systemen, neem dan contact met ons op.