Bienfait heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook krachtopnemers in verschillende uitvoeringen. We hebben een aantal meerassige krachtopnemers, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Ons assortiment

Een krachtopnemer kan vaak ook worden geleverd met ingebouwde versterker voor een genormeerd uitgangssignaal van 0 – 10 V of 0(4) – 20 mA.
Er zijn krachtopnemers specifiek voor het meten van trek-, of voor het meten van drukkrachten, maar er zijn ook sensoren leverbaar die in beide richtingen kunnen meten.
Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers van de typen K3D40, K3D60, K3D120, Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%.
Er zijn zelfs en zelfs 6-assige kracht/koppelsensoren leverbaar, waarmee behalve de kracht ook nog eens het moment in de 3 richtingen kan worden gemeten.
Vergeet niet ons gehele assortiment te bekijken voor meerdere typen krachtopnemers.
Een overzicht van de standaard krachtopnemers in ons leveringsprogramma vindt u via deze link: KRACHT OPNEMERS.

Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

Tenslotte willen wij u er nog op wijzen dat krachtsopnemers en krachtmeetketens – indien gewenst – geleverd kunnen worden met een fabriekskalibratie of een DAkkS-kalibratie, uitgevoerd in het DAkkS-laboratorium van AST.

Meer informatie over onze krachtopnemers?

Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van onze krachtopnemers, en welke van de verschillende opties u het best in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.