Bienfait heeft een ruim assortiment aan meetinstrumenten, zo ook krachtopnemers in verschillende uitvoeringen. We hebben een aantal meerassige krachtopnemers, maar ook miniatuur krachtopnemers.

Ons assortiment

Wij beschikken onder meer over meerassige krachtopnemers van de typen K3D40, K3D60, K3D120, en meer. Deze krachtopnemers hebben verschillende meetbereiken; zo meet de eerste van ±2N of ±10N, de tweede van ±10N of ±100N, en de laatste van ±50N of ±5kN. Meetnauwkeurigheid loopt van ongeveer 0,5% tot 2%. Vergeet niet ons gehele assortiment te bekijken voor meerdere typen krachtopnemers. Dankzij onze jarenlange ervaring met meetinstrumenten, is ons ervaren personeel meer dan gekwalificeerd om u te helpen met het kiezen van de beste optie voor uw situatie.

Meer informatie over onze krachtopnemers?

Wilt u meer weten over de verschillende eigenschappen van onze krachtopnemers, en welke van de verschillende opties u het best in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Hebben wij uw bericht binnen, dan zullen we zo snel mogelijk reageren.