Krachtsensoren zetten de fysische grootheid kracht om in een elektrisch, digitaal of analoog signaal.
Bienfaits aanbod aan krachtsensoren is zo uitgebreid dat we voor vrijwel alle aanvragen een oplossing kunnen bieden.
Als we uw aanvraag eenmaal hebben aangenomen, kunt u ervan uitgaan dat we de gewenste krachtsensor snel zullen leveren.
Veel krachtopnemers zijn ook leverbaar met ingebouwde versterker voor een genormeerd uitgangssignaal van 0 – 10 V of 0(4) – 20 mA.
Voor het aflezen en/of verwerken van de krachtsignalen kunnen (draagbare) uitlezingen en meetversterkers, alsmede registratie software worden geleverd.

Of wilt u in 3 richtingen de kracht meten?

De 3-assige krachtsensor K3D van ME-Meßsysteme biedt deze mogelijkheid.
Er zijn zelfs een 6-assige kracht/koppelsensoren K6D leverbaar die behalve de kracht ook nog eens het moment in de 3 richtingen registreert. Ze zijn geschikt om grijpkrachten te controleren en voor vele toepassingen in robot en fabricage technologie.

Bent u geïnteresseerd in de uitvoeringen die Bienfait u kan bieden, kijkt u dan via deze link:
KRACHTOPNEMERS
HIGH-END KRACHTMETERS

Meer mogelijkheden voor krachtsensoren

Maar er is nog meer mogelijk. Onze krachtsensoren en krachtmeetketens kunnen – indien gewenst – geleverd worden met een fabriekskalibratie of een DKD-kalibratie, uitgevoerd in het DKD-laboratorium van AST.

Waar we ook voor zorgen, is de inbedrijfstelling van de krachtsensoren en verder kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de door u bestelde krachtopnemers.

Wat moet u daarvoor doen?

Wilt u dat wij u ten aanzien van krachtsensoren en krachten meten van dienst zijn? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in.