Bienfait beschikt over een zeer ruim assortiment aan loadcellen. Voor vrijwel elke industriële toepassing hebben we wel een geschikte (digitale) loadcel. De loadcellen die wij verkopen zijn van het gerenommeerde merk Scaime, dat staat voor een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs. Scaime wordt gezien als één van de meest betrouwbare loadcel leveranciers van Europa. In samenwerking met Scaime kunnen we u daarom ook – wanneer nodig – bijzonder goede technische ondersteuning betreffende inbouw en toepassing van de load cellen bieden evenals een snelle en professionele service. Mocht er binnen het Scaime programma geen geschikte loadcellen voor uw toepassing bevinden dan kunnen wij nog altijd uitwijken naar enkele andere leveranciers.

Wist u dat er digitale loadcellen met ingebouwde weegprocessor bestaan?

De digitale platform loadcellen AAD (aluminium) en AXD (RVS)  worden geleverd met geïntegreerde weegprocessor voor doseren of voor controle wegingen.

Op maat gemaakt?

Blijkt geen van de standaard loadcellen bruikbaar te zijn voor uw toepassing of bent u op zoek naar loadcellen met afwijkende afmetingen, dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Graag bespreken we uw wensen ten aanzien van uw custom-made loadcellen.

Meer informatie?

Weet u niet welke loadcellen geschikt zijn voor uw toepassing en heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@bienfait.nl of vul het formulier in. Onze experts staan voor u klaar om u verder te helpen.