Palletweegschaal

mrt 30, 2016 in Weegtechniek en testtechniek
Palletweegschaal

Palletweegschaal Serie PW,  FPW en LP.

Serie PW en FPW weegschaal

Low profile, gemakkelijk te verplaatsen, palletweegschaal. Geschikt voor industriële en commerciële toepassingen, waarbij het nodig is om snel producten wegen op pallettrucks en heftrucks. De standaard versie is uitgevoerd ,et met vier goedgekeurde loadcellen. De weegschaal is ook beschikbaar voor het gebruikt in een ATEX omgeving (Ex II 2GD IIC ATEX) Tevens verkrijgbaar in roestvrij staal.
De weegschaal heeft verstelbare en shock-proof jointed voeten en zijn in hoogte verstelbaar. De afschermigsklasse is IP67 en voorzien van een afgeschermde bedrading van 3m.

Serie LP weegschaal

Low profile platforms is geschikt voor het wegen van trolleys, pallettrucks, enz.; voorzien van zijwanden en een aan / uit helling. Geschikt voor het creëren van elektronische weegschalen en weegsystemen voor alle soorten industriële en commerciële toepassingen. De standaard versie is met vier goedgekeurde loadcellen uitgevoerd. Ook deze weegschaal is beschikbaar met een Ex II 2GD IIC ATEX cretificaat. De Lp is verkrijgbaar in RVS of een gespoten (RAL 5007 blue) versie. De weegschaal heeft verstelbare en shock-proof jointed voeten en zijn in hoogte verstelbaar. De afschermigsklasse is IP67 en voorzien van een afgeschermde bedrading van 5m.

Alle palletweegschalen zijn uit te breiden met stainless steel column en/of een aparte indicator. Deze indicator is voor het uitlezen van de weegschaal. Er zijn diverse soorten beschikbaar. Dit is

Indicator DFWL

Hoge prestaties en betrouwbaarheid tegen een concurrerende prijs. De DFWL digitale gewichtsindicator die veelzijdig en eenvoudig te programmeren en te gebruiken is. Het brede scala van beschikbare functies en interfaces, maken het geschikt voor vele verschillende soorten van industriële en commerciële weegtoepassingen. Deze is geschikt voor een palletweegschaal, vork liften en voor in de automotive. Standaard voorzien van een steunbeugel met hoekverstelling voor op een kolom of de muur. De DFWL is CE-M approvable (OIML R-76 / EN 45501).

Dini Argeo

Dini Argeo is een bedrijf dat zich specialiseert in de productie van weegsystemen. Dini Argeo heeft meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van wegen. Hoe pakket is variërend van mobiele weegsystemen tot een palletweegschaal en loadcellen voor commercieel en industrieel gebruik. Dit omvat een breed scala van componenten, elektronische oplossingen en software voor industriële automatisering en systeemintegratie.
Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Link voor meer informatie over de palletweegschaal

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.