Binnen Bienfait beschikken we over vele jaren ervaring op het gebied van weegtechnieken. Wij bieden u altijd de beste apparatuur en geven u de mogelijkheid nauwkeurig en snel te wegen. Onze weegsystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam én betrouwbaar.

Ruime keus, standaard en op maat

Weegsystemen zijn er binnen Bienfait in alle soorten en maten. Van weegcellen met bijbehorende inbouwsets tot weegprocessoren en -versterkers. Bij ons vindt u het allemaal. Kennis en ervaring worden gecombineerd met moderne technieken en zorgen steeds weer voor innovatieve oplossingen. De laatste jaren hebben elektronische weegsystemen een steeds grotere plek binnen ons assortiment ingenomen, maar ook maatwerk speelt een grote rol. Wij hebben de capaciteit en het vermogen om onze bestaande weegsystemen aan te passen aan uw wensen en ideeën. Vind u niet direct een passend weegsysteem in ons assortiment? Schroom dan niet om meer informatie te vragen.

Meer over weegsystemen

Voor advies over passende weegsystemen en de diverse mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen. Mail naar info@bienfait.nl of vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.